|  English |   

OMF d.o.o. - vaš partner za reševanje tehnologij v elektroniki

je sodobno proizvodno podjetje s petindvajsetletno tradicijo proizvodnje pretežno na področju avtomobilske in ostale industrije.


V vseh teh letih se je razvilo in usposobilo za najzahtevnejše proizvodne tehnologije tudi v elektroniki. Naše prednosti so hitra in strokovna odzivnost na povpraševanje, partnerski odnos do kupcev, izbrani proizvajalci in dobavitelji elektronskih komponent in tiskanih vezij, kompletnost ponudbe na enem mestu, stalna skrb za strokovno usposabljanje in nenehne tehnološke izboljšave.

   Podjetje OMF

Podjetje je s svojo dosedanjo tradicijo dobrega poslovnega partnerja naredilo primeren imidž. Večletne izkušnje na področju trženja z nekaterimi panogami, ki uporabljajo tovrstne izdelke, so zagotovilo, da bomo naše cilje izpolnili in zagotovili dolgoročno stabilnost in razvojno usmerjenost podjetja.

Naša priložnost je fleksibilnost in hitra prilagoditev spremembam na domačem in tujem trgu. OMF je postavil temeljni in končni cilj osvojiti slovenski in ostali trg s prodajo novih izdelkov in storitev proizvedenih na najsodobnejših tehnoloških linijah za SMD in THT tehnologijah.

Naš cilj je zadržati vse naše dosedanje kupce in pridobiti nove v Sloveniji in tujini. Razširili bomo prodajo tudi na tista področja uporabe elektronskih sklopov in izdelkov, ki jih do sedaj še nismo obvladovali.

 

 
OMF d.o.o. Ljubljana PROIZVODNJA IN TRGOVINA
Brnčičeva 7, 1000 Ljubljana | Tel.: +386 1 563 22 08 | GSM: + 386 31 314 040 |  E-pošta: info@omf.si