|  English |   

OMF d.o.o. - vaš partner za reševanje tehnologij v elektroniki

je sodobno proizvodno podjetje s petindvajsetletno tradicijo proizvodnje pretežno na področju avtomobilske in ostale industrije.


V vseh teh letih se je razvilo in usposobilo za najzahtevnejše proizvodne tehnologije tudi v elektroniki. Naše prednosti so hitra in strokovna odzivnost na povpraševanje, partnerski odnos do kupcev, izbrani proizvajalci in dobavitelji elektronskih komponent in tiskanih vezij, kompletnost ponudbe na enem mestu, stalna skrb za strokovno usposabljanje in nenehne tehnološke izboljšave.

   Proizvodi

Proizvodnja je opremljena, s tehnološko naprednimi linijami za tehnologijo SMT, z hitrimi in fleksibilnimi polagalnimi stroji. Položena tiskana vezja se zaspajkajo na spajkalnih strojih Reflow.

Za proizvodnjo s tehnologijo THT strojnega spajkanja razpolagamo z velikokapacitetno linijo za valjno spajkanje in najsodobnejšo linijo za selektivno spajkanje THT komponent na obeh straneh dvostransko položenih SMD komponent na tiskanih vezjih.

Obvladujemo tudi  ročno spajkanje z Lead free spajkalno žico in sodobnimi  spajkalnimi postajami.

Predpogoj za dobro kvaliteto spajkanja SMD komponent je nanos spajkalne paste na tiskana vezja. Opremljeni smo s stroji na nanašanje spajkalne paste, ki so opremljeni z optično regulacijo. Naši polagalni stroji so tudi opremljeni za dispensiranje spajkalne paste in lepila na tiskana vezja.

Razpolagamo prav tako z vso opremo za pripravo in formiranje THT komponent ter končni razrez tiskanih vezij.

Nudimo lahko tudi strojno popravilo ali zamenjavo zahtevnih in dragih elektronskih komponent na napravi Rework.

Vsi naši izdelki se vizuelno kontrolirajo ali tudi funkcionalno testirajo.

Za tehnologijo krimpanja razpolagamo s stroji za sponkanje po metodi Autosplice.

Končne izdelke elektronike po potrebi tudi zalivamo v njihova ohišja.

Za izdelavo kabelskih sklopov in avto električnih povezav razpolagamo z opremo za  konfekcioniranje kabelskih vodnikov in izdelavo raznih kontaktov.

Za lastne potrebe in širše imamo strojne zmogljivosti za brizganje tehničnih granulatov.

Končne izdelke tudi pakiramo v blister embalažo ali drugače.

Za potrebe avtomobilskega trga proizvajamo ploščate avto varovalke, razna relejna stikala, komplete avto električnih instalacij in razna stikala.

Naša glavna dejavnost je opremljanje vseh tiskanih vezij za elektroniko. Za nas so končni izdelki vse usluge koriščenja naših tehnologij od nabave materiala do končnega izdelka.

 

 
OMF d.o.o. Ljubljana PROIZVODNJA IN TRGOVINA
Brnčičeva 7, 1000 Ljubljana | Tel.: +386 1 563 22 08 | GSM: + 386 31 314 040 |  E-pošta: info@omf.si