NAŠA VIZIJA

Z nenehnim vlaganjem v tehnologijo in sodelavce želimo zagotoviti kontinuirano rast podjetja in za naše kupce ostati eden od dobaviteljev, ki je zanesljiv in zaupanja vreden partner.

Večletne izkušnje na področju trženja z nekaterimi panogami, ki uporabljajo tovrstne izdelke, so zagotovilo, da bomo naše cilje izpolnili in zagotovili dolgoročno stabilnost in razvojno usmerjenost podjetja.

KONTINUIRANA RAST IN RAZVOJ

V zadnjih nekaj letih smo razširili našo ponudbo storitev elektronike tudi na vsa ostala področja, kjer se uporabljajo najzahtevnejši elektronski sklopi in izdelki za letalsko, medicinsko, merilno in ostalo opremo. V vseh teh letih se je podjetje razvilo in usposobilo za najzahtevnejše proizvodne tehnologije v elektroniki.

Naša priložnost je fleksibilnost in hitra prilagoditev spremembam na domačem in tujem trgu. OMF je postavil temeljni in končni cilj osvojiti slovenski in ostali trg s prodajo novih izdelkov in storitev proizvedenih na najsodobnejših tehnoloških linijah za SMD in THT tehnologijah.

Naš cilj je zadržati vse naše dosedanje kupce in pridobiti nove v Sloveniji in tujini. Razširili bomo prodajo tudi na tista področja uporabe elektronskih sklopov in izdelkov, ki jih do sedaj še nismo obvladovali.

S ČIM SE UKVARJAMO?

Naša dejavnost je sestavljanje elektronskih naprav in njihovih podsklopov in storitev. Ta zajema nabavo potrebnih elektronskih komponent, več slojnih tiskanih vezij, vgradnjo SMD in THT elektronskih komponent, kvalitetno, količinsko in funkcijsko testiranje izdelkov, zaščito z lakiranjem, vgradnja v ohišja in pakiranje za končnega kupca.

Podjetje ima cerfitikat kakovosti ISO 9001:2015, ki ga obnavljamo že 20 let, interne procedure v skladu z mednarodnimi standardi VDO in ISO/TS 16949:2005. Proizvodnja razpolaga z avtomatiziranimi in tehnološko zahtevnimi ter fleksibilnimi proizvodnimi linijami.

NOVI PROSTORI

Leta 2019 smo se preselili v nove moderne poslovne prostore v Poslovni coni Komenda.

Na površini 2200 kvadratnih metrov zagotavljamo kvalitetno proizvodnjo na najvišji ravni in tako sledimo ciljem zagotavljanja poslovne odličnosti, da utrdimo kupčeve konkurenčne prednosti na domačem in svetovnem trgu.

Prikaži na zemljevidu

VODSTVO PODJETJA

Mitja Drobne

Direktor

Ferdinand Mehle

Prokurist

Bojan Kužnik

Vodja proizvodnje

Sašo Zukanovič

Tehnologija in kakovost

Marija Mehle

Računovodstvo

Matjaž Hribar

Prodaja

Ivica Tekavc

Nabava

Monika Stražiščar

Skladišče

ZAUPANJE

Zaposleni v podjetju OMF Elektronika želimo s kupci pošteno partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju.

REFERENCA

Naši stalni kupci na področju, zabavne elektronike, procesne elektronike in ostali so naša največja referenca.